globális online nyelviskola

Egyedi Nyelvtanulási Módszer

amely 30 évnyi nyelvoktatási tapasztalaton alapul

Képzeld el mennyit változtatna az életeden ha végre magabiztosan beszélnél angolul!


fdafdafda

fdafdafdafda

fdafdafdafda

fdafdafda

Élő online órák + egyéni feladatok

= Maximális fejlődés rövid idő alatt

Élő Online Órák A Saját Virtuális Termünkben

Saját fejlesztésű termünke már 152 országban használják

Saját virtuális termünk kifejezetten a nyelvtanuláshoz fejlesztettük, ezért számos olyan funkciót foglal magában amik valamilyen formában egy fizikai osztályteremben is megtalálhatóak.

A virtuális terem a legmodernebb technológiákon alapul, így nincs szükség külön szoftver telepítésére, az órádhoz a böngésződön keresztül tudsz csatlakozni.


 "Az élő online órák ugyanannyira hatékonyak mint a hagyományos oktatás. Ezen felül megadják a hely és az időpont rugalmasságát, amely kényelmesebb a diákoknak.

Egyéni Gyakorló feladatok

A gyorsabb fejlődésért


Az élő online órák mellett diákjaink tananyagokat és gyakorlófeladatokat is kapnak amiket mobilon vagy számítógépen is megoldhatnak. Ezek az interaktív feladatok segítenek a diákoknak abban, hogy gyakorolják az órán tanultakat és felkészüljenek a következő alkalomra, így minden tanuló egy teljes körű nyelvtanulási élményben részesül.

Személyre Szabott Oktatás Minden Diáknak

Az egyéni igényeiddel és céljaiddal összhangban


A legelső óra előtt minden diák kitölt egy szintfelmérő tesztet, amivel a meglévő tudás mellett a hiányosságokat, a célokat és az érdeklődési körnek megfelelő témákat is feltérképezzük. Az órákat ez alapján szabjuk személyre, olyan témaköröket használunk amik a diákot leginkább érdeklik. Ez az egyéni megközelítés biztosítja hogy minden diák a lehető legtöbbet fejlődjön az órák során és minél hamarabb elérjék a kitűzött céljaikat.

Anyanyelv Elsajátítási Módszer

Amivel könnyen fejleszthed beszédkészséged és magabiztosságod

Minden egyes órán az Anyanyelv Elsajátítási Módszert alkalmazzuk - ugyanaz a folyamat ahogyan a legelső nyelvet elsajátítjuk - így gyorsan és egyszerűen tanulsz meg az új nyelven kommunikálni. Először a szövegértésre és a beszédre koncentrálunk majd az olvasásra és írásra. Az élő online órák és a gyakorlófeladatok számos lehetőséget biztosítanak az angol gyakorlására valós szituációkban, amelyek segítenek abban hogy folyékonyan és magabiztosan beszélj angolul a munkában, az iskolában vagy a hétköznapok során.

Diákjaink mondták

Zsuzsi, Magyarország

"A világ másik felén élő tanárom a számomra unalmasabb nyelvtani részeket is képes különböző érdekes feladatokkal izgalmasabbá tenni, így az óráim változatosak és sokat tudok fejlődni is."

Volker, Németország

“Az online órákat teljesen az igényeimhez igazították. Amióta online különórákat veszek az angolom rengeteget fejlődött, sokkal gyorsabban és könnyebben írok emaileket angolul, még a telefonálás is jobban megy. Én határozom meg az órák időbeosztását, mivel sokat utazom ez egy jóval kényelmesebb megoldás számomra mint a személyes magánórák."

Mio, Japán

“Az angoltanfolyamom befejezése után nem volt alkalmam gyakorolni az angol nyelvet, pedig szerettem volna tovább fejleszteni az addig megszerzett tudásom. A tanárnőmnek köszönhetően fejlődött a szókincsem, különösen az üzleti angol tudásom.”

Marine, Franciaország

“Az angol órák nagyban segítettek a TOEIC tesztre való felkészülésben, a tanárom által többet megtudhattam az amerikai kultúráról is."

Eros, Brazília

“Nagyon hasznosak az online órák, végre sikerült leküzdenem a szorongásom és angolul tartottam prezentációt, ami ráadásul elég jól sikerült!"

Tanulj Bárhol, Bármikor

Yokuji Mobil Applikáció

Diákjaink akár otthontól, egy kávézóból vagy útközben is megoldhatják a feladataikat az ingyenes mobilappunkon keresztül.

Elérhető Kurzusaink

.